avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recuperare poze dosar paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recuperare poze dosar paternitate

Buna ziua,
Am o simpla intrebare se poate recupera dintr-un dosar de paternitate pozele puse ca dovada in proces? ...exista hotarare irevocabila din 2008 ....asi dori sa recuperez pozele pt ca copilul vrea sa-si vada tatal care nul viziteaza si nu mai am nici o poza toate sunt in acest dosar.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:30, 28 Mai 2011
cel mai simplu: faceti copii xerox ale pozelor cand cereti dosarul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitatii alexzander27 alexzander27 ma numesc dorobantu robert.....am train in concubinaj cu o fata, a carei mama e jurista si din aceasta relatie sa nascut o fetita care acum are 9 luni....mama ... (vezi toată discuția)
Nedumerire sentinta civila iordachealina iordachealina Buna ziua, Vin cu o intrebare la care nu am gasit inca un raspuns satisfacator. Am un baietel de 3 ani si in urma unui proces de tagada a paternitatii ... (vezi toată discuția)
Infiere / adoptie propriul copil? CVioreanu CVioreanu Va supun atentiei urmatoarea situatie: In anul 2010 am divortat . Pe parcursul casatoriei noastre, acesta a avut o relatie extraconjugala cu fosta cumnata , ... (vezi toată discuția)