avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

leasing

Referitor la ceea ce am scris mai inainte despre procesul cu firma de leasing,vreau sa complectez ca la a doua infatisare,sau prezentat cu alta factura cu o alta valoare,mai mica,si de fapt noi i-am actionat in judecata pt o anumita fct,dar de fapt au aparut cu o alta factura.Dupa cum rezulta la data cand iau aprobat ctr de cesiune colaboratorului meu,nu aveam nici-o datorie,mai mult decat atat,celuilalt colaborator,nu au vrut sa-i dea actele pt a achita valoarea reziduala,tot pe considerentul ca firma mea are datorie la ei.Au preferat ca sa o ia inapoi,decat sa incaseze val reziduala,desi foarte consistenta.Acum vor,sa-i ridice auto,desi el a achitat,taxa de novatie,platile se vad ca le achita el etc etc

Alte discuții în legătură

Leasing puiux puiux Am avut mai multe leasinguri,iar o data cu intrarea in criza financiara am fost nevoit sa renunt la ele.unul din cotracte am renuntat in toamna anului 2009 ... (vezi toată discuția)
Rata rezidualã la leasing co_misaru co_misaru Am un leasing auto la unicredit. În decembrie ar trebui să achit ultima rată, cea reziduală în valoare de 3000E, dar nu prea îi am. Ce opţiuni am să ... (vezi toată discuția)
Help!!!!!!! Alina Tabara Alina Tabara am intalnit urmatoarea situatie: avem un debitor care are o masina in leasing, seful meu vrea un ctr. de prestari servicii transport/ contract de ... (vezi toată discuția)