avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rata rezidualã la leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rata rezidualã la leasing

Am un leasing auto la unicredit. În decembrie ar trebui să achit ultima rată, cea reziduală în valoare de 3000E, dar nu prea îi am. Ce opţiuni am să rezolv această problemă?
Cel mai recent răspuns: co_misaru , utilizator 08:25, 5 Iulie 2010
in functie de clauzele contractuale;
N-o acchiti proprietarul nu-ti vinde masina;
E bine sa discuti cu banca poate gasesc o portita sa te ajute cu alt credit,poate iti fac un act aditional la ctr...... sa achiti altfel valoarea reziduala,in cateva rate
Poate fi motiv de reziliere a contractului pt care sa ramai fara masina
mai poti sa cesionezi contractul de leasing cu acordul lor de regula
Poti sa gasesti un cumparator la masina,le achiti val reziduala si proprietarul ii vinde masina
dacă înţeleg bine nu am decât cele două variante şi cum nu vreau să rămân fără maşină, o să încerc să apelez la firma de leasing pentru a plăti şi valoarea reziduală în rate. sper să găsesc înţelegere.
mulţumesc pentru sfat mihaela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de insolventa florentina spiridon florentina spiridon am un srl cu activitate efectiva de 2 ani cu obiect de activitate transportul.cum nimic nu mai merge, am acumulat datorii la firma de leasing,iar acestia vor ... (vezi toată discuția)
Colaborator doreste sa achizitioneze o masina in leasing prin firma cu care colaboreaza florentinaadriana13 florentinaadriana13 Un colaborator al firmei (fost angajat, actual are contract de colaborator) doreste sa achizitioneze o masina in leasing prin firma cu care colaboreaza.(din ... (vezi toată discuția)
Valoare reziduala cuprinsa in rata diana81 diana81 Sunt nedumerita daca am valoarea reziduala prinsa in rata si primesc factura in fiecare luna cu rata si valoarea reziduala TVA AFERENT VALORII REZIDUALE ... (vezi toată discuția)