am o actiune de intabulare respinsa de OCPI pentru un teren mostenit:
Fata de prevederile art 49 din legea nr 7/1996 cu modificarile si completarile ulterioare,pentru motivele de mai sus dispune respingerea cererii pentru nerespectarea prevederilor art 20 alin 2,art 22 lit a si 48 alin 1 lit b din legea nr 7/1996.
Pot sa stiu ce inseamna asta,dar nu cu cuvintele legii ci explicativ?
(a trecut 2 ani de atunci..mai pot sa fac ceva?
multumesc..
Probabil ati primit inainte de comunicarea respingerii intabularii, si un referat de completare la cerere-in care va spuneau ce acte, ce documente, trebuiau prezentate fata de ceeace ati depus d-voastra si va dadeau un termen pana cand sa le prezentati.
Motivele vi le-au aratat, nu v-au insiruit doar art. respective.Ati avut termen 15 zile de plangere impotriva OCPI. Respingerea cererii a fost inregistrata in C.F respectiva.Dealtfel o cerere de C.F poate fi de mai multe feluri si , inca o data, ei v-au aratat motivele nu numai art. din lege.
poi aia nu inteleg eu motivele..degeaba mi-a scris acolo in teremeni avocatesti..si ce scrie legea ca nu inteleg ce inseamna,ce e cu terenul ala..de aia vroiam sa-mi explice careva in limba omului din popor....asa ceva ex:s-o gresit masuratorile sau nu s-a masurat de unde trebe sau se suprapun 2 pozitii sau nu s-a scos de unde trebe sau nu exista atata teren..