avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... niste explicatii va rog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

niste explicatii va rog

am o actiune de intabulare respinsa de OCPI pentru un teren mostenit:

Fata de prevederile art 49 din legea nr 7/1996 cu modificarile si completarile ulterioare,pentru motivele de mai sus dispune respingerea cererii pentru nerespectarea prevederilor art 20 alin 2,art 22 lit a si 48 alin 1 lit b din legea nr 7/1996.

poi aia nu inteleg eu motivele..degeaba mi-a scris acolo in teremeni avocatesti..si ce scrie legea ca nu inteleg ce inseamna,ce e cu terenul ala..vreau va rog sa-mi explice careva in limba omului din popor....asa ceva ex:s-o gresit masuratorile sau nu s-a masurat de unde trebe sau se suprapun 2 pozitii sau nu s-a scos de unde trebe sau nu exista atata teren..

va multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 15:36, 29 Mai 2011
ionutdaniel, Legea nr.7/1996, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, are o prevedere care se refera la faptul ca acel petent care se considera vatamat in dreptul sau legitim-prin respingerea cererii de intabulare a dreptului de proprietate asupra unui imobil(este vorba de un teren-nu de fotbal evident!), ataca acea decizie a OCPI la instanta de judecata. Citeste acea lege care se refera la cadastru si ai sa vezi cum poti se poate rezolva problema astfel... Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Catre un expert judiciar... ionut daniel ionut daniel am o actiune de intabulare respinsa de OCPI pentru un teren mostenit: Fata de prevederile art 49 din legea nr 7/1996 cu modificarile si completarile ... (vezi toată discuția)
Explicatii despre legea nr 7 din 1996 va rog.. ionut daniel ionut daniel Fata de prevederile art 49 din legea nr 7/1996 cu modificarile si completarile de ulterioare, se dispune respingerea cererii..... pentru nerespectarea ... (vezi toată discuția)
De ce nu mi s-a aprobat intabularea la tot terenul mostenit? ionut daniel ionut daniel Buna ziua,am mostenit un teren de o suprafata de 12700 mp din care 1000 mp curti contructii si .,din care OCOT a aprobat dupa succesiune pentru intabulare ... (vezi toată discuția)