avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul la prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul la prenatal

Buna ziua.Numele meu este Crina si sunt momentan in concediu de crestere a copilului pana in luna iulie,cand trebuie sa ma intorc la munca.Sunt insarcinata in 5 saptamani ,si voi fi insarcinata in 3 luni cand ma voi intoarce la munca.Intrebarea mea este daca au cum sa ma dea afara daca ma intorc insarcinata ,si daca am dreptul la cele 126 zile de concediu prenatal si postnatal?Va rog mult daca ma puteti ajuta cat mai repede cu un raspuns.
Va multumesc anticipat.

Exista vreo posibilitate sa beneficiez de indemnizatia de crestere si de aceasta data?
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2011
Crinellene, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 12:18, 29 Mai 2011
Cand va duceti la serviciu, prezentati un certificat medical de unde sa ateste ca sunteti insarcinata.
Nu au cum sa va concedieze daca sunteti insarcinata.
Da, beneficiati de concediu mentionat de Dmv.
Mult succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal al doilea copil annamarria19 annamarria19 buna seara. in data de 8 mai ar trebui sa ma intorc la servici de drept , dupa terminarea concediului crestere al primului copil cu handicap pana la 3 ani . ... (vezi toată discuția)
Voi beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? ContSters244341 ContSters244341 Buna ziua m-am angajat si eu de doua luni si acum am aflat ca sunt gravidabeneficiez si eu de prenatal ?Daca nu beneficiez cum fac pot sa ma intorc la servici ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere al doilea copil Monuk Monuk Buna ziua! Puteti sa ma ajutati, va rog, cu o informatie? Sunt in concediu de crestere pentru primul copil pana in ianuarie 2015. Daca nasc al doilea copil ... (vezi toată discuția)