avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PVCC pentru lipsa rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PVCC pentru lipsa rovinieta

vreau sa stiu daca cineva a trecut prin asa ceva!am vindut auto iar respectivul n-a facut transcrierea in termen de 30 de zile,fapt care a dus la primirea unui pvcc ptr. lipsa rovinieta!ce a-ti facut? mentionez ca am facut deja contestatie la judecatoria pe raza careia s-a intimplat, trimitind acolo copii de pe cvcc,act de vinzare-cumparare,chitanta de mina semnata si de doi martori! va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:33, 29 Mai 2011
Din moment ce puteti demonstra ca autoturismul a fost vandut anterior datei la care a fost constatata si sanctionata lipsa rovignetei-prin contractul de vanzare cumparare incheiat intre dvs si cumparator ,nu aveti de ce sa va faceti griji.Eventual,solicitati instantei de judecata admiterea probei testimoniale cu un martor,si anume cumparatorul autoturismului care va intari ,prin depozitia sa,faptul ca nu dvs.erati la volanul respectivului autoturism,la data intocmirii procesului verbal de contraventie.
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2011
andymaurul, utilizator
Detineti probele cu care sa demonstrati ca masina a fost instrainata inaintea datei cand ati fost amendat si ca nu dv erati la volan ci noul proprietar. Deci aveti sanse mari de castig.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,anul trecut am vândut o mașină unui domn,dansul ... Andreea1816 Andreea1816 Buna seara,anul trecut am vândut o mașină unui domn,dansul nu a trecut mașina pe el și a \"vandut-o\"mai departe altei persoane,nici acea persoană nu a ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta - masina vanduta, pasi de urmat Janina100 Janina100 Buna ziua! Acum doua zile am primit o amenda pt rovinieta de la o masina pe care am vanduto in 2013.Tin sa precizez ca am oferit toate actele necesare pt ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina coco45 coco45 buna ziua.in anul2013 am vindut o masina prin contract vinzare cumparare facut de mina(nu la birouri specializate,prostia mea),am fost si la biroul taxe si ... (vezi toată discuția)