avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Caut traducãtor autorizat pentru limba islandeza
Discuție deschisă în Traduceri

Caut traducãtor autorizat pentru limba islandeza

incerc sa gasesc un traducator autorizat de lb.islandeza in Romania. am cautat pe site-ul ministerului justitiei dar nu am gasit pe lista trducatorilor.
va intreb,daca stiti de vreunul sau daca este legal sa apelez la un traducator neautorizat care imi legalizeaza la notar traducerea.
va marturisesc ca am de traduc o citatie,pe care trebuie sa o duc la judecatoriei.
nu stiu daca e bine sa apelez astfel....
sper sa ma ajutati cu un raspuns..
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: imperia , utilizator 17:40, 31 Mai 2011
Cei de-aici se laudă c-ar traduce texte din/în islandeză, chiar şi juridice:
[ link extern ]
Notarul public nu legalizeaza o traducere efectuata de un traducaror care nu este autorizat de catre Ministerul Justitiei, la orice Camera a Notarilor Publici exista liste cu traducatorii autorizati, liste care sunt actualizate mereu si care sunt transmise tuturor birourilor notariale.
Intrebarea este: "exista traducator autorizat de lb.islandeza ?"... cu alte cuvinte "stiti vre'un traducator de islandeza, si nu "unde gasesc liste cu traducatori autorizati"!
MDonescu a scris:

Intrebarea este: "exista traducator autorizat de lb.islandeza ?"... cu alte cuvinte "stiti vre'un traducator de islandeza, si nu "unde gasesc liste cu traducatori autorizati"!

Din moment ce nu am avut nevoie sa apelam la serviciile unui traducator autorizat de limba islandeza, nu putem sti exact unde sa gasiti unul, insa macar am indicat sursa unor informatii sigure.... Nu e bine ca totusi cineva a incercat sa ajute?
Valentinian a scris:

Cei de-aici se laudă c-ar traduce texte din/în islandeză, chiar şi juridice:
[ link extern ]

multumesc pentru raspuns.am vazut pe site ca ar traduce si ptr lb. islandeza insa cand i-am sunat nu prea m-au asigurat ca ar fi autorizat..nu stiu ce sa zic sau sa cred despre ei..

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat spaniola - traduceri catalana RebekkaZ RebekkaZ Salut! Am incercat sa gasesc informatii pe internet despre ce urmeaza sa intreb, insa am ametit de tot #-o Printre altele, sunt si traducator autorizat pe ... (vezi toată discuția)
Diplomã validã pentru obþinerea autorizaþiei de traducãtor danyblue danyblue Am terminat facultatea geografie-lb straina ,lb italiana ,dubla specializare,Universitatea Bucuresti,as dori sa aflu daca se echivaleaza diploma de licenta si ... (vezi toată discuția)
Apostila de la haga lhuana lhuana Buna!Sunt studenta la facultatea de litere anul 1 si as vrea ca in viitor sa imbratisez meseria de translator dar am o singura nelamurire, pentru a legaliza ... (vezi toată discuția)