avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Diplomã validã pentru obþinerea autorizaþiei de ...
Discuție deschisă în Traduceri

Diplomã validã pentru obþinerea autorizaþiei de traducãtor

Am terminat facultatea geografie-lb straina ,lb italiana ,dubla specializare,Universitatea Bucuresti,as dori sa aflu daca se echivaleaza diploma de licenta si nu mai dau examen pentru traducator autorizat si interpret,(lb italiana)si ce acte imi trebuie pentru acest lucru,merci
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 19:39, 17 Septembrie 2012
Pentru a nu repeta un raspuns dat cu vreo 2 luni in urma, accesati linkul de mai jos pentru informatii complete in ceea ce priveste diplomele si actele de studiu valide pentru obtinerea autorizatiei de traducator de la Ministerul Justitiei:
www.avocatnet.ro/content/for...
In acelasi link veti gasi o trimitere catre site-ul oficial al Ministerului de Justitie de unde puteti descarca un document word care contine, pe langa informatiile utile viitorilor traducatori autorizati si o lista cu diplome sau acte de studiu care nu sunt valide pentru obtinerea autorizatiei.
:luck:
L.C.
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2012
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii necesare pentru obþinerea atestatului de traducator mickey_mouse mickey_mouse imi poate spune cineva ce formalitati si unde anume pot merge ptr a face un curs de traducator oficial cu atestat pentru lb italiana???se poate face asta daca ... (vezi toată discuția)
Autorizaþie traducãtor - acte necesare fmtana fmtana Buna, Eu am urmatoarele documente: Buna, Doresc sa depun dosarul pentru obtinerea autorizatiei de traducator la Ministerul Justitiei. Detin ... (vezi toată discuția)
Traducãtor limba maghiarã - obținerea autorizației Gdaniela Gdaniela Buna ziua! As avea nevoie de ajutorul dumneavoastra. As dori sa-mi depun dosarul pentru traducator romana-maghiara. Am diploma precum ca am absolvit liceul in ... (vezi toată discuția)