Am detinut functia de lider de sindicat pe societate si am avut cim suspendat pe perioada mandatului (respectiv 4 ani ) conf art 50 lit f codul muncii ,dupa expirarea mandatului am revenit in cadrul societatii pe postul detinut anterior si angajatorul nu a emis decizia de incetare a suspendarii,de atunci au trecut doi ani si jumatate cei de la ITM nu vor sa-mi incheie cartea de munca fara aceasta decizie ,eu nu lucrez nicaieri acum trebuia sa ies la pensie din august 2010 ,iar situatia mea este nerezolvata nici in ziua de azi ,mentionez ca am efectuat numeroase cereri in acest sens la societate ,am fost ITM cu plingere si in audienta la inspector sef .Raspunsul primit a fost de a-l actiona in instanta ,asa am procedat insa termenul de judecata mi-la dat pentru oct 2012 ,va intreb oare eu mai pot supravietuii pina atunci pentru am-i primii dreptul de pensie dupa 42 ani de munca in aceasta tara fara de lege ?Ce pot sa fac in aceasta situatie pentru a mi-se rezolva situatia cit mai urgent ,sa declar greva foamei ?sa ma urc pe un turn pt a ma sinucide ?sau exita si alte posibilitati de legalitate in aceasta tara ?Va multumesc pentu un ajutor disperat .
Faceti cerere de preschimbare a termenului de judecata ... invocati faptul ca nu se poate face inchiderea carnetului de munca fara a avea o astfel de decizie.
Pensie de urmas
narcisa07
Un caz disperat, ca multe altele in tara asta!
Pe 30.12.2009 moare sotul, sotia nu are pensie si sufera de depresie accentuata. Singurul fiu se intoarce din ... (vezi toată discuția)