avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Se poate rezilia un imprumut ipotecar?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Se poate rezilia un imprumut ipotecar?

As dori sa stiu daca se poate rezilia un contract de imprumut ipotecar la o banca, daca am ramas restant la o alta banca cu un imprumut de nevoi personale fara garantie. P rima banca are costituit asupra imprumutului ipotecar atat ipoteca de rangul 1 cat si 2. Multumesc
Cea de-a doua banca poate sa intervina si sa ceara primei banci rezilierea imprumutului ipotecar?
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2011
vali2005, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali2005 , utilizator 22:28, 29 Mai 2011
da, cu simpla conditie sa achitati imprumutul luat de la banca, cu toate "bonusurile" aferente.
Poate cere cea de-a doua banca primei banci sa rezilieze contractul si sa se substituie si ea cu o ipoteca de rang 3, cu toate ca apartamentul apartine bancii de la care am luat imprumut ipotecar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paote interveni un credit de nevoi personale in rezilierea unui credit ipotecar aflate la banci diferite? vali2005 vali2005 Am un credit ipotecar la o banca la care sunt cu platile la zi , apartamentul cumparat avand ipoteca de rangul 1 si 2 la aceasta banca. Mai am un alt credit ... (vezi toată discuția)
Credit pe firma cu garantii per aval ContSters225650 ContSters225650 Am o problema legata de un credit pe firma care e de 3 ani si care nu il mai pot plati ,creditul este cu garantii per aval cu bilete la ordin avalizate de ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare, posibilitate sechestru pe apartament cumparat cu credit petryno79 petryno79 Buna ziua, am avut un credit de nevoi personale la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp,banca a cesionat creditul catre o firma de recuperare vreau ... (vezi toată discuția)