avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... paote interveni un credit de nevoi personale in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

paote interveni un credit de nevoi personale in rezilierea unui credit ipotecar aflate la banci diferite?

Am un credit ipotecar la o banca la care sunt cu platile la zi , apartamentul cumparat avand ipoteca de rangul 1 si 2 la aceasta banca. Mai am un alt credit de nevoi personale fara garantie la alta banca la care am ramas cu restanta si de la care am primit acasa o somatie cu executare silita de la un executor judecatoresc. Poate aceasta banca sa ceara primei banci sa rezilieze contracul cu ipoteca? Daca s-ar vinde apartamentul nici prima banca nu si-ar acoperi cheltuielile. Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:49, 30 Mai 2011
va vor pune poprire pe 1/3 din venituri, daca dupa aceea nu mai puteti plati creditul ipotecar, contractul cu prima banca se reziliaza.
deocamdata nici una din banci nu se poate atinge de casa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate rezilia un imprumut ipotecar? vali2005 vali2005 As dori sa stiu daca se poate rezilia un contract de imprumut ipotecar la o banca, daca am ramas restant la o alta banca cu un imprumut de nevoi personale fara ... (vezi toată discuția)
Executare silita gta2008 gta2008 la banca avem 2 credite - unuk ipotecar (ipoteca de gradul 1) si altul de nevoi personale cu ipoteca(ipoteca de rang II) pe acelasi apartament, daca banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita mihaho mihaho am un titlu executoriu ptr.o creanta de 2088 ron restanta la un credit de nevoi personale fara garantii ipotecare.am primit o somatie de la executor ca daca in ... (vezi toată discuția)