avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

sunt profesoara. in calcularea indemniazatiei se ia in considerare salariul de incadrare integral sau cu cei 25% taiati?
Cel mai recent răspuns: Valentinian , utilizator 23:11, 29 Mai 2011
Din câte ştiu, în calcul se ia venitul net pe ultimele 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie copil incepand cu 01 iulie 2016 stefan2016 stefan2016 Buna ziua, Dupa cum am citit in modificarile aparute in legea 66/2016 se va modifica cuamtumul indemnizatiei crestere si ingrijire copil. Eu am nascut pe ... (vezi toată discuția)
Venit calculat pentru pensia alimentara KARINA73 KARINA73 Buna ziua, am o nelamurire cu privire la venitul luat in calcul pentru plata pensiei alimentare. Am inteles ca procentul este de 25% din venit(pentru un ... (vezi toată discuția)
Oug 79/2017 lllllllll lllllllll Dupa intrarea in vigoare a OUG79/2017 angajatorul a schimbat salariul brut/ respectiv venitul net, in sensul ca au scazut pe fluturas, adaugand in schimb o ... (vezi toată discuția)