avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor urgent ! distanta legala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor urgent ! distanta legala

Care este distanta legala la amplasarea unui spatiu comercial(P.F.),fata de vecini? Este vorba despre un magazin de alimentatie publica(exclusiv pentru copii de la scoala generala)deschis de vecinul meu in curtea sa,amplasat la aproximativ 3 metri de fereastra casei mele. Este o galagie infernala,ce provine de la acesti copii,care patrund in curtea vecinului meu pentru a cumpara dulciuri,intrucit acesta nu este amplasat la strada principala, ci in interiorul curtii acestuia. Este legal,ca intre acest spatiu si fereastra locuintei mele sa fie doar de 3 metri? Nu era necesar si acordul vecinului?adica al meu. Care este baza legala?
In momentul deschiderii magazinului ar fi trebuit ca acel comerciant sa aiba si acordul vecinilor.

NU stiu daca se poate spune despre galagia pe care o fac copiii ca este "infernala" (de iad)... N-am mai auzit o asemenea exprimare... no offence...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parc de copii in fata geamului Elenna25 Elenna25 Buna ziua, Este legala amplasarea unui parc de copii/topogan in fata geamului de la balcon? Mentionez ca stau la etajul 1 iar parcul este amplasat la circa 5 ... (vezi toată discuția)
Pozitionare fereastra vecini Prodan Prodan Buna ziua, Ma numesc I.Prodan si am urmatoarea problema:locuiesc la curte iar fereastra (un spatiu nezidit prevazut cu gratii fara geam), vecinilor din ... (vezi toată discuția)
Geam catre gradina vecinului mihu78 mihu78 buna ziua. as vrea sa stiu daca legal am dreptul sa fac un geam, la o constructie noua, care da spre gradina vecinului, nu spre curtea lui? constructia e cu ... (vezi toată discuția)