Un site din Romania foloseste neautorizat o imagine de produs din web site-ul meu.
Intre firma mea si cea care foloseste fotografia de produs a existat un parteneriat de distributie de produse (medalioane personalizate) pe care l-am oprit in noiembrie deoarece distribuitorul a achizitionat pe cont propriu produsele furnizate de mine si le-a vandut fara sa ma anunte. Nu a existat nici un contract in scris de distributie,i-am pus la dispozitie mostre pentru 2 magazine si link la imaginile de pe site-ul nostru,cand aveau comenzi le livram produsele impreuna cu factura.
Au fost mai multe fotografii pe care le-am pus la dispozitie,in urma mai multor e-mailuri si convorbiri telefonice au fost scoase in decembrie ,acum 6 luni mai tarziu regasesc o fotografie de produs in web site-ul firmei respective.
Detin fotografia originala,am facut-o personal cu aparatul meu,pe site-ul meu exista mai multe fotografii din aceeasi serie cu variatii de culori.
Ce pot face ???X-(
Trimiteti-i notificare scrisa sa retraga imaginea de pe site din motiv de nerespectare drepturi de autor.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
caen 479 si 7311
laora10
Activitatea de vanzare/distributie produse serigrafiate sau brodate (textile) este acoperita de 7311? Poate intra in \\"distribuirea sau livrarea materialelor ... (vezi toată discuția)