avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision poprire

Buna ziua
Am si eu o problema vizavi de comisionul pe care il percepe banca in situatia unei popriri
Din cauza problemelor financiare am ramas cu ceva debite restante la ANAF si la Finante Locale (persoana juridica), sume nu foarte mari nici foarte vechi.
La sfarsitul lunii aprilie mi s-a pus poprire pe cont de catre Anaf pt suma de 3.200
reprezentand debite +majorari pana la 31.03 sau cam asa ceva; intre timp firma nu a mai avut alte debite dar la mijlocul lunii mai, Anaf pune o alta poprire pt 700 lei (probabil au mai calculat ei ceva penalizari ).Pentru ca au fost bani in cont la momentul respectiv Banca i-a virat la Anaf fara ca eu sa fiu anuntat si pt fiecare dintre cele 2 popriri si-a luat un comision de 100 euro.Si ca si cum nu ar fi fost suficient atat, la vreo doua zile au trimis si Finantele locale poprire pt suma de 500 lei(impozite datorate pt 2010+martie 2011), poprire pt care Banca a luat din nou "frumosul comision" de 100 euro; deci in cam trei saptamani Banca mi-a usurat contul cu vreo 300 euro fara ca macar sa ma anunte.V-as ruga daca aveti idee ce as putea face pt a-mi recupera banii.Am intrebat Banca ce servicii au facut in plus pt aceste popriri si bineinteles ca nu au avut ce sa raspunda decat ca au verificat daca sunt bani in cont si au facut transferul de bani.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)
Blocare cont firma marian barbu marian barbu E POSIBIL SA-MI FIE BLOCAT CONTUL FARA SA FIU ANUNTAT? AM AVUT CONTUL BLOCAT IN OCTOMBRIE DE ANAF AU RETRAS BANII SI ACUM IAR LA NICI 3 LUNI,SE RECUPEREAZA ... (vezi toată discuția)
Proprire cont ContSters166822 ContSters166822 Buna ziua, ce fac cand am proprire cont de la ANAF? Cum procedez? (vezi toată discuția)