avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit BLOCARE CONT FIRMA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

BLOCARE CONT FIRMA

E POSIBIL SA-MI FIE BLOCAT CONTUL FARA SA FIU ANUNTAT? AM AVUT CONTUL BLOCAT IN OCTOMBRIE DE ANAF AU RETRAS BANII SI ACUM IAR LA NICI 3 LUNI,SE RECUPEREAZA DIFERIT PT TVA SI PT PROFIT?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 23:40, 10 Februarie 2012
Nu este nici o poprire infiintata pe contul dvs de catre ANAF ?
Nu ati primit nici o adresa de la ANAF ?
Si banca trebuia sa primesca o adresa de la ANAF !
Da,se poate.Din practica sunt multe situatii cand asa se intampla.Bancile de obicei nu mai anunta primiprea popririi,deoarece din acel moment aveti 15 zile la dispozitie sa faceti plata benevol.Or in aceasta situatie dvs.puteti achita direct la trezorerie,iar banca nu-si mai incaseaza comisionul care nu este deloc mic.Este o banca f.mare care are comision de 100 euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez ca agent de asigurare ( venituri din comision), persoana ... relusideri relusideri Lucrez ca agent de asigurare ( venituri din comision), persoana fizica inregistrata fiscal. ANAF mi-a trimis poprire la angajator si la banca pe cont. ... (vezi toată discuția)
Blocare sume de catre banca AFANFANA AFANFANA Am avut poprire pe cont de catre ANAF am achitat datoria am obtinut adresa pentru sistarea popririi dar totus banca a blocat suma de 460 ron motivand ca retine ... (vezi toată discuția)
Comision poprire irina-iulia irina-iulia Buna ziua Am si eu o problema vizavi de comisionul pe care il percepe banca in situatia unei popriri Din cauza problemelor financiare am ramas cu ceva ... (vezi toată discuția)