avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... viza bilant
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

viza bilant

Buna ziua, sunt expert contabil, am o cunostinta foarte apropiata si ma rugat sa-i pun viza pe bilant, nu am societate, nu sunt persoana fizica autorizata, sunt angajata la o firma, in ce conditii pot sa-i pun viza si ce documente tb sa intocmesc (cred ca tb sa fac un contract de colaborare, dar nu stiu sigur si nu am nici model)? Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc
Cel mai recent răspuns: mery52 , utilizator 15:25, 30 Mai 2011
Chiar nu stie nimeni cum tb procedat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza bilant mery52 mery52 Buna ziua, sunt expert contabil autorizat, a venit o firma sa-i pun viza pe bilant, nu am societate, nu sunt persoana fizica autorizata, sunt angajata la o ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura rusalim rusalim Am o intrebare;m-am contrazis cu cineva pe tema dreptului de semnatura a b.v.si bilantului contabil.Daca am absolvit fac.de contabilitate si informatica de ... (vezi toată discuția)
Semnaturi bilant cristina29 cristina29 Buna ziua! Mai e un pic si se apropie termenul de depunere al bilantului, si nu sunt lamurita intr-o privinta... Dat fiind faptul ca firma nu depaseste CA de ... (vezi toată discuția)