Buna ziua, sunt expert contabil autorizat, a venit o firma sa-i pun viza pe bilant, nu am societate, nu sunt persoana fizica autorizata, sunt angajata la o alta firma, in ce conditii pot sa-i pun viza si ce documente tb sa intocmesc (cred ca tb sa fac un contract de colaborare, dar nu stiu sigur si nu am nici model)? Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc.
Dacă sunteţi expert contabil fără să aveţi firmă sau PFA nu puteţi tăia factură şi chitanţă. Normal aşa se procedează se încheie un contract de colaborare cu firma respectivă, obiectul contractului fiind avizarea bilanţurilor şi în baza contractului se taia factură şi chitanţă
Multumesc diana....., dar este o cunostinta foarte apropiata si nu accept onorariu, totusi as vrea sa o ajut si asta m-ar interesa, in ce conditii as putea sa o fac? Daca are cineva vreo idee cum ar tb sa procedez mi-ar prinde foarte bine, totusi, tb sa fac un act, ceva, dar nu stiu cum? Va multumesc pt ajutor.
ce inseamna "expert contabil autorizat"?:rolleyes:
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Viza bilant
mery52
Buna ziua, sunt expert contabil, am o cunostinta foarte apropiata si ma rugat sa-i pun viza pe bilant, nu am societate, nu sunt persoana fizica autorizata, ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant 2010
theya_05
am o societate infiintata in 15 dec.2010.in luna dec.nu am avut nici un salariat,intrucat mi-am inceput efectiv activitatea in luna ianuarie 2011.am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.