avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general viza bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

viza bilant

Buna ziua, sunt expert contabil autorizat, a venit o firma sa-i pun viza pe bilant, nu am societate, nu sunt persoana fizica autorizata, sunt angajata la o alta firma, in ce conditii pot sa-i pun viza si ce documente tb sa intocmesc (cred ca tb sa fac un contract de colaborare, dar nu stiu sigur si nu am nici model)? Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 00:11, 28 Mai 2011
Dacă sunteţi expert contabil fără să aveţi firmă sau PFA nu puteţi tăia factură şi chitanţă. Normal aşa se procedează se încheie un contract de colaborare cu firma respectivă, obiectul contractului fiind avizarea bilanţurilor şi în baza contractului se taia factură şi chitanţă
Multumesc diana....., dar este o cunostinta foarte apropiata si nu accept onorariu, totusi as vrea sa o ajut si asta m-ar interesa, in ce conditii as putea sa o fac? Daca are cineva vreo idee cum ar tb sa procedez mi-ar prinde foarte bine, totusi, tb sa fac un act, ceva, dar nu stiu cum? Va multumesc pt ajutor.
mery52 a scris:

sunt expert contabil autorizat

ce inseamna "expert contabil autorizat"?:rolleyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza bilant mery52 mery52 Buna ziua, sunt expert contabil, am o cunostinta foarte apropiata si ma rugat sa-i pun viza pe bilant, nu am societate, nu sunt persoana fizica autorizata, ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant 2010 theya_05 theya_05 am o societate infiintata in 15 dec.2010.in luna dec.nu am avut nici un salariat,intrucat mi-am inceput efectiv activitatea in luna ianuarie 2011.am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala prestari servicii contabilitate primara ammelie ammelie Sunt absolventa de stiinte economice si as vrea deschid o societate prin care sa prestez servicii de contabilitate primara. Este legal sa fac acest lucru in ... (vezi toată discuția)