avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract internet

Buna ziua, am si eu o problema, in noiembrie 2010 m-am dus la Cosmote si am facut un abonament la internet pentru ca la momentul ala chiar aveam nevoie de el si impins oarecum de la spate de firma de asigurari cu,care incheiasem un contract de colaborare l-am facut pe numele meu, ideea este ca in acest moment mie nu imi mai este de nici un folos acest internet si as vrea sa renunt la el. In ideea asta m-am dus la un reprezentant Cosmote si am intrebat cum este si normal iar cei de acolo m-au indrumat sa sun si sa discut cu un operator care se presupunea ca imi va da mai multe detalii, am discutat si nu am ajuns la nici un consens ideea este ca daca nu se putea rezilia macar sa il fi micsorat. Pentru rezilierea contractului se percepe insa o taxa de 800 de lei pe care sincer nu vreau sa o platesc, adica renunt la abonament ca sa nu il mai platesc degeaba si ma duc sa il platesc in avans si sa nici nu beneficiez de el ? total aiurea. Din cate am inteles eu insa firmele astea de telefonie nu mai au voie de ceva timp sa mai puna clauze de reziliere in contractele semnate cu,clientii fapt pentru care m-am gandit sa cer aici un sfat si poate ma va lamurii cineva in legatura cu asta pentru ca va spun sincer nu prea imi convine sa dau 50 de lei pe luna degeaba pentru ceva ce nu folosesc. Va multumesc anticipat.

Sper ca am pus thread-ul unde trebuie daca nu imi cer scuze si ii rog pe cei din staff sa ma corecteze.
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2011
goodman, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:19, 30 Mai 2011
incercati sa gasiti pe cineva in perioada cat aveti contract de internet, care sa-l foloseasca si sa platesca abonamentul.
am incercat si asta si nu am gasit pe nimeni dispus sa faca asta sau sa preia abonamentul.
atunci, decat sa platiti 800 de lei odata, mai bine dati 50 lunar
daca ajungeti cu ei la judecata, cred ca e usor pt ei sa dovedeasca ca le datorati despagubiri de 800 de lei (mdem, diferenta de tarif..etc), iar daca pierdeti, platiti si cheltuieli de judecata
puteti depune o sesizare insotita de o copie a contractului la protectia consumatorului. vedeti ce va raspund si ei.
intre timp, platiti abonamentul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila burcica burcica Buna ziua, Am vazut o oferta la Cosmote cu un abonament care prevedea un telefon gratuit si am zis sa il incerc. Am facut tot ce trebuia....au trecut 3 luni ... (vezi toată discuția)
Neplata abonamentului cosmote m3l4ny493 m3l4ny493 Buna ziua, in data de 04.07.2013 mi-am facut abonament la cosmote de 50 lei pe luna in care nu puteam sa fac cost suplimentar, abonamentul era numai pentru ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)