avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Neplata abonamentului cosmote
Discuție deschisă în Executare silită

Neplata abonamentului cosmote

Buna ziua, in data de 04.07.2013 mi-am facut abonament la cosmote de 50 lei pe luna in care nu puteam sa fac cost suplimentar, abonamentul era numai pentru internet. In prima luna mia venit factura de 75 de lei si am fost la cosmote sa vad care este situatia si mi-a zis ca este si jumatate din factura viitoare. am platito dupa care urmatoarea factura era de 90 lei. am mers din nou la ei si le-am zis ca vreau sa renunt la abonament au fost de acord doar sa platesc 800 de lei pentru rezilierea contractului tot atunci mi-a zis ca puteam renunta in 14 zile de la semnarea lui, dar cand mi-am facut abonamentul nu mi-a zis nimeni nimic. Acum dupa aproape 2 ani ma tot suna de la get back ca am de plata 1000 de lei si daca nu platesc ma dau in judecata. Eu ii tot aman pentru ca nu am bani si nu lucru. In vara o sa plec in italia si le-am zis ca in vara pot achita tot dar ei nu sunt de acord. Vreau sa stiu pot sa ma dea in judecata? Ce pot sa-mi faca daca eu nu lucru si nu am nimic pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:03, 25 Aprilie 2015
In conformitate cu clauzele contractual asumate de dvs prin semnatura olografa,aveti obligatia sa le respectati,sub sanctiunea suportarii consecintelor contractual prevazute
De regula,creditorul,dupa trecerea unui numar de 90 de zile de neplata rate,declina responsabilitatea recuoperarii debitului in sarcina unui executor judecatoresc/recuperator
Pentru a indeparta situatiile neplacute este de preferat sa negociati incheierea de angajament de plata - altfel se poate ajunge la executare silita care implica costuri suplimentare pentru dvs
Care rate, @yno ?
Pana la executare mai e, ar trebui sa va actioneze in judecata intai , iar la proces puteti sa va aparati, daca dvs ati reziliat contractul pt ca furnizorul nu si-a respectat obligatiile, va- tarifat abuziv, nu datorati taxe de despagubire.
Daca pierdeti procesul, cat nu aveti venituri si bunuri, nu au ce sa va ia si nu patiti nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperare get back ramonykfcs ramonykfcs Buna ziua, sotul meu figureaza cu o datorie de la Telekom, de cam 2 ani, la acesti GET BACK, l au terorizat si cu scrisori, si pe mine ( ca am facut greseala ... (vezi toată discuția)
Orange romanisa flokeke flokeke tot primesc scrisori de la o firma de recuperare care ma deranjeaza pentru ca am o plata infima de 30 de lei la orange pe care nu am vrut sa o achit deoarece ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firmă de recuperare andreea9219 andreea9219 Buna ziua.Sper ca cineva sa ma poata ajuta in situatia aceasta. De jumatate de an sunt sunata non-stop de catre cei de la Get Back Recovery. Cand spun non-stop ... (vezi toată discuția)