avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma recuperare GEt BACK
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma recuperare GEt BACK

Buna ziua,
sotul meu figureaza cu o datorie de la Telekom, de cam 2 ani, la acesti GET BACK, l au terorizat si cu scrisori, si pe mine ( ca am facut greseala de am sunat sa intrebde unde si cum am ajuns la e), in conditiile in care abonamentul sotului ( pers fizica), a fost transferat pe pers juridica, tot la ei, in aceeasi retea, si el este administratorul firmei.
Raspunsul lor a fost ca atunci, in 2015, erau 2 societati diferite Telekom Fix de Telekom Mobil, si ca domnul a renuntat la abonament ( mai avea 2 luni pana la sf perioadei contractuale) si....de aici s a ajuns la ei.
Mai precizez ca suma pe care a preluat o GET BACK era de aproximativ 700 lei ( taxa de inchidere abonam si rata telefon oferit ca subventie la prelungirea abonamentului, adica nu implica alte servicii ) si la ei era 1400 si ceva lei, (dobanzi si penalizari).
Vreau sa stiu daca au baza legala si ce pot face? este un abuz enorm si stres!
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii de catre o societate recuperari creante iulianciolan iulianciolan in anul 2000 am avut abonament la telefon mobil la una din retelele de telefonie mobila, iar in luna septembrie mi-a venit factura cu suma de 200 lei. ... (vezi toată discuția)
Telefonia mobila si prescriptia word12 word12 buna la voi si ma bucur ca existati..! acum cam 5 ani am avut abonament la [editat] si mi-a venit sa platesc cam 660 ron,dar eu nu am vb de respectiva suma si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un furnizor telefonie victoria53 victoria53 Un membru al familiei mele s-a abonat acum 3 ani la o telefonie mobila care facea reclama sa iei de la ei un stick ptr internet care este gratuit ptr doua ... (vezi toată discuția)