avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reducerea perioadei retinerii permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reducerea perioadei retinerii permisului

In data de 13.04.2011 s-a dat hotararea Judecatoriei prin care pierdeam contestatia depusa procesului verbal.Ttrebuia sa depun permisul in termen de 15 zile,dar pt ca nu stiam ca trebuie sa ma duc sa-l predau singur fara sa primesc vreo instiintare de la judecatorie mi s-a prelungit perioada la 60 de zile.Cum as putea obtine iar reducerea la 30 de zile/?Am inteles ca daca cer sa intru la audienta la Politia Baia Mare (acolo a avut loc procesul) as putea obtine reducerea pe 30 de zile. Oare se poate?sau ce as mai putea face pt reducerea la 30 de zile cat era initial?!
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2011
klaudiu85, utilizator
Cel mai recent răspuns: klaudiu85 , utilizator 12:21, 3 Iunie 2011
nici o sansa deoarece OUG 195 prevede in mod clar ca nu aveti dreptul la reducerea perioadei de suspendare. Incercati degeaba prin audiente.
Eu am fost sfatuit de politistii de la Cluj sa procedez astfel,pt ca se admite in anumite conditii
klaudiu85 a scris:
Eu am fost sfatuit de politistii de la Cluj sa procedez astfel,pt ca se admite in anumite conditii

Si care sunt conditiile in care se incalca prevederile unui act normativ in vigoare?
Daca politistii v-au sfatuit asa incercati si apoi ne puteti spune si noua pe forum care sunt conditiile.
in cazul in care duc dovada ca in perioada in care trebuia sa predau carnetul nu am reusit sa ma prezint,caz de boala,plecare din tara etc,dat toate argumentate si dovedite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire retinere permis klaudiu85 klaudiu85 In data de 13.04.2011 mi-a fost respinsa plangerea pe care am depus-o impotriva pv prin care imi era retinut permisul pe timp de 30 de zile.Pana azi nu mi-a ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis prin incalcarea dispozitiilor legale de politie Alexul1 Alexul1 Buna ziua, Am si eu o problema si as vrea sa va cer o parere. Pe data de 10.05.2013, 2 politisti s-au prezentat la mine la usa cu o dispozitie prin care ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in lipsa BodorinStefan BodorinStefan Buna seara, Am o speta cat se poate de complicata si sper ca cineva de aici sa ma ajute cat mai repede si eficient. Posed peris de conducere din data ... (vezi toată discuția)