avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Costuri traduceri acte în Germania
Discuție deschisă în Traduceri

Costuri traduceri acte în Germania

Va rog sa.mi spuneti cat costa traducerea actelor in germania ,acte privind casatoria in german:luck:ia...traducerea si legalizarea la un notar....va multumesc!
Cel mai recent răspuns: kollnik , utilizator 17:56, 24 Iunie 2011
Nu stiu daca cei din Romania v-ar putea spune costurile unor astfel de formalitati in Germania. Poate ca ar fi mai bine sa incercati sa le traduceti in Romania, este posibil sa fie mai ieftin. In genere, traducerea unei pagini costa 50-75 lei, legalizarea semnaturii traducatorului 30-40 lei, iar daca doriti si apostilarea documentelor - 50 lei /document.
multumesc de raspuns,,aici in Ro costurile le cunosc sunt de 25 sau 30 pag,,,in functie de firma la care se apeleaza si de nr paginilor...legaliozarea este 38 la notar si 25 apostila ....ma intereseaza in germnaia..paote intra romani stabiliti in germnaia si ma vor ajuta multumesc mult de timpul acordat!
sunt PFA.traducator autorizat de lb germana. va costa 15 ron/pg plus taxele de legalizare (40 ron/doc) si apostilare (circa 55 ron).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri traducere ºi legalizare documente madalina883 madalina883 scuzati ma am si eu o imtrebare cam cat poate sa ma coste traducerea in italiana si legalizareaz cu apostile dela haga pentru certificatul de nastere si ... (vezi toată discuția)
Traducere si legalizare documente din alte limbi in romana olaru_gheorghe olaru_gheorghe doresc sa stiu daca un document redactat in limba germana si tradus de un traducator autorizat in Germania , apostilat si legalizat in Germania este valabil in ... (vezi toată discuția)
Iesirea unui minor din romania in germania, cat costa procura? Francesca26 Francesca26 Eu locuiesc in germania impreuna cu părinții mei, ei vor sa ma trimita in romania dar la întoarcerea din romania in germania imi trebuie procura si aceasta ... (vezi toată discuția)