avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Traducere si legalizare documente din alte limbi in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Traducere si legalizare documente din alte limbi in romana

doresc sa stiu daca un document redactat in limba germana si tradus de un traducator autorizat in Germania , apostilat si legalizat in Germania este valabil in Romania. La starea civila de la un sector din Bucuresti mi s-a spus ca traducerea si legalizarea trebuie facute obligatoriu in Romania.(este vorba de acte de stare civila,declaratii, sentinte de divort)
Cel mai recent răspuns: jaguarxkr , utilizator 19:47, 18 Martie 2014
Trebuie tradus de un traducator autorizat si legalizat la un notariat din Romania. Pretul este de apx. 50 ron pagina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)
Apostila ,traducere legalizzare si supralegalizare grodziu80 grodziu80 Buna.as dori sa va intreb daca ma puteti lamuri cam ce am de facut pt k nu inteleg.vreau sa ma casatoresc in Polonia, cu un polonez.am mai fost casatorita in ... (vezi toată discuția)
Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)