avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale arhivare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

arhivare

Buna. Stie cineva care sunt obligatiile unui arhivar in caz de inventariere a mai ultor documente la o socitate comerciala? Trebuie sa depun eu actele si nomenclatorul la Arhivele NAtionale sau nu? Imi puteti indica vreo reglemeentare in afara de legea 16/1996? Astept cu nerbdare raspunsuri. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: labuta , utilizator 20:53, 31 Mai 2011
tREBUIE INTOCMIT NOMENCLATORUL CARE SE AVIZEAZA DE ARHIVELE JUDETENE SI CONSTITUITI ARHIVA IN FUNCTIE DE NOMENCLATOR DI TERMENE DE PASTRARE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitatea arhivarii documentelor mihaelag2009 mihaelag2009 Buna. Lucrez de un an intr-o institutie publica in departamentul financiar-contabil. Documentele acestui departament nu au fost arhivate corespunzator de cand ... (vezi toată discuția)
Arhiva societate COSMINA CALIN COSMINA CALIN Buna ziua, Am si eu o problema legata de pastrarea unei arhive a unei societati comerciale. Precizez ca societatea este un SA cu capital de stat si are o ... (vezi toată discuția)
Arhivare documente NBogdanA NBogdanA Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca exista o cerinta legala care obliga angajatorii sa pastreze fisele individuale de instruire privind ... (vezi toată discuția)