avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Asistenta medicala, la ce varsta ma pot pensiona?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Asistenta medicala, la ce varsta ma pot pensiona?

Am 56 de ani sunt salariata din 1973 iar din 1976 lucrez la laboratorul de sanatate mintala (psihiatrie). Va rog sa-mi spuneti la ce varsta pot sa ies la pensie. Nu ma intereseaza variantele anticipate.
Va multumesc,
M
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:41, 30 Mai 2011
Doamna, de pensie pentru limita de varsta puteti beneficia la 65 de ani, art. 22 din OUG nr. 144/2008 nu a fost modificat sau abrogat. O.U.G. nr. 144/2008 este o prevedere speciala si, in raport cu dispozitiile Legii nr. 263/2010, se aplica intotdeauna cu intaietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limita de varsta asistent medical amramos amramos un asistent medical se poate pensiona la 65 ani indiferent de sex conf oug144/2008.De la casa de pensii au spus ca se poate pensiona pentru limita de varsta si ... (vezi toată discuția)
Pensionare asistent farmacie de spital BrancoveanuEcaterina BrancoveanuEcaterina V-as ruga sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: care este data iesirii la pensie pentru limita de varsta, pentru o asistenta medicala de spital (bugetara), ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am urmatoarea intrebare / situatie sunt de profesie ... adpuiu adpuiu Buna ziua Am urmatoarea intrebare / situatie Sunt de profesie asistent medical. In curand voi indeplini conditiile pentru iesire la pensie la limita de ... (vezi toată discuția)