Azi , 30 Mai 2011, am fost la Parchet - Curtea de Apel , Ploiesti , in legatura cu fisa medicala la permisul obtinut de mine in 2004 . In 2006 mi-a fost dat alt permis deoarece l-am declarat pierdut pe cel vechi. Am respectat procedurile legale la vremea respectiva .Cu permisul obtinut legal am circulat fara probleme . Acum mi se comunica, oral, dupa 7 ani ca fisa medicala nu a fost corect emisa. Am fost asa de socata , deoarece , nu am cum sa tin minte detalii legate de evenimente asa de vechi , asa cum mi s-a povestit la Parchet Nu am platit pe nimeni , am facut fisa medicala , chiar daca am stat la usile cabinetelor din spital..Nu imi place sa dau ciubuc! Scopul meu a fost sa fac scoala cu multe ore ca sa fiu sigura pe mine si sa iau examenul , sa nu calc lumea pe strada , sau sa intru in altul , chiar daca l-am luat a 3 -oara . Nu ma interesa la acea vreme sa iau neaparat permisul si sa ma folosesc de vre-un tertip. Nu te poti juca cu propria viata. Eu conduc fara probleme , nu las masina la margine de Bucuresti , nu am antecedente penale , etc . Nu m-as fi pretat sa fac uz de influenta sau sa cumpar o fisa medicala , cum am vazut la TV . Daca era asa ma pretam sa cumpar examenul si nu sa il iau cinstit , doar dupa ce am fost deja pregatita asa cum am facuto de altfel. Pe 9 iunie 2011 sunt chemata sa dau declaratie scrisa si sa vin cu avocat !!!!!. In prezent sunt pensionara si nu platesc un avocat , cand sunt nevinovata si din principiu. Deocamdaat ma bucur de prezumtie de nevinovatie , imi place sa cred ! .Multumesc celor care imi vor raspunde, cum ar fi bine sa procedez , la ce sa ma astept , etc .
Cel mai recent răspuns:
maria20094553 , utilizator
20:15, 30 Mai 2011