avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La Parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La Parchet

Azi , 30 Mai 2011, am fost la Parchet - Curtea de Apel , Ploiesti , in legatura cu fisa medicala la permisul obtinut de mine in 2004 . In 2006 mi-a fost dat alt permis deoarece l-am declarat pierdut pe cel vechi. Am respectat procedurile legale la vremea respectiva .Cu permisul obtinut legal am circulat fara probleme . Acum mi se comunica, oral, dupa 7 ani ca fisa medicala nu a fost corect emisa. Am fost asa de socata , deoarece , nu am cum sa tin minte detalii legate de evenimente asa de vechi , asa cum mi s-a povestit la Parchet Nu am platit pe nimeni , am facut fisa medicala , chiar daca am stat la usile cabinetelor din spital..Nu imi place sa dau ciubuc! Scopul meu a fost sa fac scoala cu multe ore ca sa fiu sigura pe mine si sa iau examenul , sa nu calc lumea pe strada , sau sa intru in altul , chiar daca l-am luat a 3 -oara . Nu ma interesa la acea vreme sa iau neaparat permisul si sa ma folosesc de vre-un tertip. Nu te poti juca cu propria viata. Eu conduc fara probleme , nu las masina la margine de Bucuresti , nu am antecedente penale , etc . Nu m-as fi pretat sa fac uz de influenta sau sa cumpar o fisa medicala , cum am vazut la TV . Daca era asa ma pretam sa cumpar examenul si nu sa il iau cinstit , doar dupa ce am fost deja pregatita asa cum am facuto de altfel. Pe 9 iunie 2011 sunt chemata sa dau declaratie scrisa si sa vin cu avocat !!!!!. In prezent sunt pensionara si nu platesc un avocat , cand sunt nevinovata si din principiu. Deocamdaat ma bucur de prezumtie de nevinovatie , imi place sa cred ! .Multumesc celor care imi vor raspunde, cum ar fi bine sa procedez , la ce sa ma astept , etc .
Cel mai recent răspuns: maria20094553 , utilizator 20:15, 30 Mai 2011
si practic pt savarsirea carei infractiuni sunteti invinuita? va sugerez sa va angajati un avocat intrucat acest beneficiu al prezumtiei de nevinovatie e mai mult pe hartie decat in practica.
de unde sa il iau / ma duc la Tribunal ? nu prea am cunostiinte
Nici eu nu stiu. ce infractiune .
Multumesc. pot sa fiu propriul meu avocat ! Ori inchisoare, amenda sau ce represalii ma asteapta , daca eu spu adevarul ??????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invinuit - fisa medicala falsa ContSters196802 ContSters196802 buna seara am primit si eu o citatie de la parchet ca INVINUIT pentru articolul 291 din C.P .m-am informat si mi sa spus ca ar fi vb despre o fisa medicala ... (vezi toată discuția)
Avocat - violare de domiciliu vrani vrani Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca pot face plangere la Barou impotriva unui avocat care a violat domiciliu , care a primit ordonanta de scoatere de sub ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influenta alcoolului - care sunt sansele sa primesc amenda administrativa? ramsess ramsess In data de 23 06 2011 am fost oprit de un echipaj si testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.54 in aerul expirat .Rezultatele de la probele de sange au ... (vezi toată discuția)