Buna ziua!Am cateva intrebari in legatura cu ceea ce presupune contestarea paternitatii de catre mama,pentru un capil nascut in afara casatoriei.Intrebarile mele sunt urmatoarele: unde se depune aceasta contestatie?Am nevoie de avocat,care sa ma reprezinte?E nevoie de test de paternitate(el stie sigur ca nu este copilul lui, familia lui nu stie,nu l-a declarat la serviciu sau in alta parte)Costurile intr-o astfel de situatie sunt foarte mari?
Multumesc!
dvs ce calitate aveti sa depuneti cerere de tagaduire a paternitatii? calitate are cel care constesta ca ar fi tatal copilului. cererea se depune la judecatorie.costurile sunt destul de mari intrucat analiza ADN costa mult.
Am facut o intelegere,pe care acum nu o mai respecta.Tot ce imi doresc este sa nu mai fie in acte si sa ceara drepturi asupra copilului.Tatal natural nu stie de copil si nu se pune problema sa-l recunoasca.Mai am o intrebare: daca pot cadea la intelegere cu el sa renunte la paternitate,se mai cere testul ADN?Multumesc din suflet!