avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reabilitare termica individuala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reabilitare termica individuala

Buna seara!

Am citit articolul 3 lg230/2007 insa din pacate nu am inteles, daca la un bloc de 4 etaje, eu locuind la etajul 4 din 4, deci ultimul, si pe colt fiind ultima scara, am camere: in fata blocului, si in spatele blocului si pe partea laterala a blocului!!!
Lamuriti-ma va rog daca partea laterala este considerata parte comuna, daca se impart costurile reabilitarii acesteia intre toti locatarii??? toti ai scarii?? sau au blocului sau deloc???
Iar la reabilitarea terasei, daca am facut si hidroizolatie si termoizolatie, se impart ambele la toti locatarii scarii sau doar hidroizolatia??????
Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsul dvs.!
Cu respect.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:52, 31 Mai 2011
La consolidarea terasei hidro si termo, totalul ambelor se imparte intre toti locatarii sau doar partea hidro pentru ca aceea afecteaza, restul e confort???
Va multumesc!
Legal adunarea generala hotaraste executia de reparatii la parti comune si aloca prin bugetul de venituri si cheltuielil sursa de finantare
Tot adunarea generala poate dispune daca se impune realizarea pe langa lucrarea standard si alte imbunatatiri si modalitatea de recuperare a acestei lucrari suplimentare
Avand in vedere ca este vorba despre o singura lucrare la parte comuna ,care este executata de un singur operator economic,dovedita cu un set de documente,receptie si garantie,legal este ca intreg pretul sa fie recuperat prin impunere la toti proprietarii
Nu se pune problema intre "ce afecteaza" si "confort", asa cum apreciati dv.
Daca se face o lucrare, aceea se imparte tot pe cota-parte indiviza, indiferent de afectare sau confort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa bloc eu.ro eu.ro ce trebuie sa plateasca un locatar de bloc de la et 4 din 10,obligat doar ; 1 hidroizolatie 2 hidro-termoizolatie? (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a acoperisului catalinmos catalinmos Buna ziua, Locuiesc in Brasov, intr-un bloc cu 4 etaje si 2 scari, un total de 35 de apartamente si din nefericire, locuiesc la etajul 4. S-a inceput ... (vezi toată discuția)
Terasa reparata de locatarii ultimului etaj alexberi alexberi Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei? M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)