avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... \"Abuz\" asupra locului de parcare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

"Abuz" asupra locului de parcare

In anul 2007 am obtinut o autorizatie pentru un loc de parcare de resedinta.In anul 2009 am vandut masina si mi-am luat o alta. Acum ( anul 2011 ) luandu-mi o alta masina, locul a fost platit pe numarul masinii antecedente. O vecina, care nu avea loc de parcare s-a dus la primarie depunand o cerere ca doreste un loc de parcare ( masina dansei fiind pe firma unde lucreaza) . A venit la mine ""cu un ton foarte autoritar"" cum ca ea mi-ar fi luat locul de parcare ( locul fiind platit pe tot anul 2011) Vecina a spus ca de la serviciul parcari i s-a spus ca locul meu de parcare este ""de fapt"" al ei. Am ramas surprinsa. Nu stiu care este de fapt adevarul pentru ca nu am luat legatura cu serviciul parcari. normal ar fi sa fie o neintelegere atata timp cat eu platesc locul respectiv din 2007. ( chiar daca inrte timp am schimbat 3 autoturisme si nu am pastrat numarul pe care este in prezent locul de parcare)Va rog sa ma informati si pe mine cat mai repede cu putiinta.Multumesc!:rtfm:
Cel mai recent răspuns: lary_alexandra2 , utilizator 23:24, 30 Mai 2011
teoretic, nu avea cum sa-l inchirieze, ca e scris si numele dvs pe aut, nu numai nr masinii.
trebuie sa mergeti pana la ei sa vedeti care-i treaba
Buna seara !
"Painea si cutitul" se afla in mana serviciului parcari , ar trebui sa rezolvati problema cu acestia .
nu stiu de ce sa aibe "painea si cutitul'' atata timp cat eu am o chitanta platita la zi .Asta inseamna ca serviciul parcari sa incaseze de doua ori suma pentru un singur loc de parcare.in acest caz cine are prioritate primul platitor sau ultimul ? multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare!! lary_alexandra2 lary_alexandra2 Am vandut o masina, acum 2 zile.Ducandu-ma la circa financiara sa o radiez si vrand sa pastrez locul de parcare de resedinta ( care era platit pe intreg anul ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare persoana handicap locomotor alx1 alx1 Locuiesc in sectorul 4 si de 7-8 luni de zile nu reusesc sa obtin locul de parcare pe care a parcat tatal meu care are un handicap locomotor. In luna mai ... (vezi toată discuția)
Regulament parcare bucuresti sect.4 MihaiMih MihaiMih Buna ziua si La Multi Ani! As dori o informatie, privind regulamentul/legea parcarilor. Locuiesc in Bucuresti Sect.4, unde detin si un loc ... (vezi toată discuția)