avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutati-ma: urmarit general (talharie)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutati-ma: urmarit general (talharie)

Daca am un prieten si e urmarit general ptr un mandat de talharie care nu a comiso dar nu a fost prezent la nici un proces si acuma vrea sa mearga in tara se mai poate face ceva va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dingo25 , utilizator 11:14, 31 Mai 2011
Daca exista un mandat-de aducere,de arestare preventiva,de executare a pedepsei cu inchisoarea-prietenul dvs.va fi retinut la frontiera romana in baza acestui mandat,in cazul in care este in strainatate si intentioneaza sa se intoarca in tara.
Cel mai bine ar fi sa se intoarca in tara pentru a putea sa-si sustina nevinovatia, deoarece fapta de talharie este o fapta de pericol . Va trebui sa il reprezinte un avocat.
succes!
Alex26 a scris:

Daca am un prieten si e urmarit general ptr un mandat de talharie care nu a comiso dar nu a fost prezent la nici un proces si acuma vrea sa mearga in tara se mai poate face ceva va multumesc

In ce stadiu e procesul? S-a dat vre-un verdict? Si daca e nevinovat de ce nu a mers la termenele de judecata sa isi sustina nevinovatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)
Arestul preventiv maria 2 maria 2 buna seara ! dupa arestul preventiv de 30 zile daca inculpatul dupa ancheta dovedeste ca e nevinovat , e posibil sa-i dea drumul sau se prelungeste arestul si ... (vezi toată discuția)
Furt calificat gya_dulcyk gya_dulcyk buna seara, am un prieten care in urma cu cateva zile a intrat in casa unei persoane impreuna cu inca un prieten si au furat bani, ob de valoare si trei ... (vezi toată discuția)