Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema grava pe care o am.In urma unui proces de rezolutiune a unui contract de vanzare-cumparare cu habitatie viagera, facut de bunica mea impotriva mea si a fostului meu sot , sentinta a fost ca instanta accepta rezolutiunea si pun partile in situatia anterioara(noi ii dam casa inapoi si ea trebuie sa dea PARTILOR( NOI)o suma de bani - bani care nu au existat niciodata dar care au fost inscrisi in actul notarial ca fiin dati ca avans la apartament.Am facut un act la notar prin care am recunoscut ca ea mi-a dat mie toata suma de bani si aceasta suma , am bagat-o la procesul de partaj pe care l-am deschis impotriva fostului meu sot( deoarece el cere 50% din bunurile facute exclusiv de mine in decursul a 4 ani din casnicia noastra, timp in care el nu a lucrat deloc).Problema mea este , ca acum el a trimis executorul , sa recupereze acei bani, bani pe care eu doresc ca justitia sa decida daca are dreptul la 50% din ei sau nu .Ce pot face eu impotriva acestei hotarari de executare? Va multumesc din suflet pentru ajutor.
Buna ziua !
Probabil ca daca s-au inceput procedurile de executare silita este vorba de o hotarare definitiva si irevocabila caz in care nu aveti ce face decat sa platiti sumele de bani respective .
Ati facut declaratii false in fata notarului. Poate va ajuta un autodenunt. cu implicatii penale insa. Impotriva executarii puteti face o contestatie la executare.