avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... schimbare produs fara bon fiscal?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

schimbare produs fara bon fiscal?

Buna ziua, intrebarea mea este legata de schimbarea unui produs:clientul a cumparat o bijuterie din argint pentru cadou si a revenit sa o schimbe dupa cateva ore , fara bon fiscal, deoarece persoanei care ii era adresate cadoul nu i a placut.Se poate schimba produsul respectiv?Era f nervos si ameninta cu OPC UL!
Cel mai recent răspuns: avTodincaVeronica , utilizator 23:05, 16 Iulie 2008
daca nu are bon fiscal, cum poate face dovada ca a cumparat de la acel magazin si la pretul pe care-l sustine el? daca nu recunoaste vanzatoarea ca a cumparat, nu prea are ce face...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs defect cumparat din magazin fizic MarianaGP MarianaGP Buna ziua, Am citit si alte articole de pe site referitor la acest subiect, insa as dori un sfat legat de cum pot proceda mai departe in cazul meu. In ... (vezi toată discuția)
Opc bucuresti nu mai vrea sa rezolve nimic! Costica33 Costica33 Am cumparat acum o luna un produs pe care in utilizare am realizat ca am dat banii degeaba, e necorespunzator total. Am fost la magazin sa-l returnez la citeva ... (vezi toată discuția)
Garantie la un produs ars Pamicyee Pamicyee Buna ziua, sunt intr-o situatie dificila, va scriu in calitate de vanzator. A achizitionat un copil de vreo 12 ani, o memorie ram de calculator, i-am emis bon ... (vezi toată discuția)