avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim pe economie studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim pe economie studii superioare

Buna ziua
Stie cineva care este salariul minim pe economie pentru studii superioare?
Exista o lege sau un HG?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 3 Iunie 2011
Vedeti in contractul colectiv de munca la nivel de ramura care sunt coeficientii.
Hotararea Guvernului nr. 1.193/2010 stabileste salariul minim brut garantat in plata sub care nu se pot incheia CIM.
De la acest nivel se negociaza si se ierarhizeaza in CCM nivelul salariilor sau in lipsa acestora se negociaza cu salariatul la incheierea CIM. Postul are anumite cerinte (inclusiv cerinte de studii, medii sau superioare) si un nivel de salarizare adecvat.
Nu mai avem CCM valabil (nu l-am prelungit) iar CCM unic la nivel national am inteles ca nu mai este valabil.
In ce domeniu va desfasurati activitatea. Vedeti daca gasiti contractul de ramura. Majoritatea sunt in vigoare.
am citit pe acest forum ca salariul minim se ofera doar muncitorilor necalificati.., iar daca se aplica coeficientii de functie este mediul pe economie. multumesc

Alte discuții în legătură

Incadrare conform codului cor flori9 flori9 Buna seara, in urmatoarea situatie: - un casier intr-o firma privata, vine cu diploma de studii superioare economice (finante-banci) si vrea sa fie incadrat ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe tara de la 01.01.2011 cat este CURALA CURALA buna ziua .Va rog ajutati-ma si pe mine cineva care este salariul minim pe tara de la 01.01.2011 minim brut atat pentru necalificati cat si pentru calificatii ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la salariul minim, conform noului cod al muncii arakys arakys Va salut! Doresc sa aflu care este salariul minim pe economie pentru un loc de munca calificat, la patron. Deasemenea vreau sa stiu ce lege stabileste/obliga ... (vezi toată discuția)