avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 9/1998 (cadrilater)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 9/1998 (cadrilater)

Iordache Stefan a fost bunicul meu din partea tatalui si a avut proprietati in Caliacra.
Cinci din cei sase frati au facut demersuri pentru primirea despagubirilor prevazute de legea 9/1998 si au primit deja
o prima transa din despagubiri.Eu consider ca as avea si eu drepturi la mostenirea aceasta.
Am dat impreuna cu cei cinci o declaratie notariala prin care ceilalti au fost de acord sa am si eu a sasea parte si
sa imi dea din partile lor.
Ce ar trebui sa fac ca la urmatoarea transa sa primesc partea direct.
Va multumesc pentru orice sfat care m-ar putea ajuta.
Cel mai recent răspuns: ContSters59477 , utilizator 11:14, 17 Iulie 2008
LEGE nr.9 din 8 ianuarie 1998
privind compensatiile cetăţenilor Români pentru bunurile trecute în proprietatea statului bulgar în urma aplicarii Tratatului dintre România şi Bulgaria
În cazul în care compensaţia este solicitată de mai mulţi moştenitori ai aceleiaşi persoane, precum şi atunci când după adoptarea hotărârii apar şi alte persoane având vocaţie succesorală, raporturile dintre succesori privind compensaţia se soluţionează potrivit dreptului comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire teren aflat in alta tara Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Doresc sa aflu si eu cateva pareri de la oameni avizati referitor la o mostenire de la un strabunic de-al meu care a fost mosier(cred eu) in ... (vezi toată discuția)
Despagubiri legea nr.9/1998 - anrp; oug 10/2013 cyan cyan dupa aparitia OUG nr.10/2013 referitoare la plata esalonata a despagubirilor stabilite potrivit dispozitiilor Legii nr. 9/1998 privind acordarea de compensatii ... (vezi toată discuția)
Acordarea compensatiei banesti juli_silvia juli_silvia In legea nr.9/1998, cu modificarile si completarile ulterioare, se stipuleaza ca acordarea compensatiilor banesti stabilite se face esalonat in doua transe, pe ... (vezi toată discuția)