avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Suspendare activitate PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Suspendare activitate PFA

Buna ziua
Doresc sa aflu ce acte trebuiesc pentru suspendarea activitatii PFA pe termen maxim 3 ani si totodata doresc sa stiu daca m-ai am si alte obligatii de plata pe aceasta perioada .
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:03, 31 Mai 2011
Intocmiti o decizie de suspendare a activitatii PFA; o depuneti la ORC impreuna cu certificatul constatator in original, declaratia model 3, cerere si taxe.
Pe perioada suspendarii activitatii, obligatiile de plata existente se achita la termen (exemplu: rate pt contracte de leasing, abonamente telefonie etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate firma pentru a 2-a oara Oanamares Oanamares Buna ziua, doresc sa suspend pentru a 2-a oara activitatea unui SRL. Imi puteti da un model de cerere care se inainteaza la ORC ? Cererea se face in baza unei ... (vezi toată discuția)
Suspendare soc. data suspendarii cand? omerica omerica Buna ziua!Doresc sa-mi suspend activitatea societatii cu data de 01.10.2010,va rog sa-mi spuneti cam cand ar trebui sa depun actele la onrc pentru a suspenda ... (vezi toată discuția)
Suspendare temporara activitate srl apd apd buna ziua, ma intereseaza sa aflu care este procedura si etapele de suspendare temporara a activitatii unei SRL (2 asociati, 1 angajat, Bucuresti) pentru o ... (vezi toată discuția)