avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Datornic pierdut.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Datornic pierdut.

Buna ziua,as avea si eu o problema,si nu stiu exact cum reactionez.

Acum vreo 6 ani,sora mea a facut un credit la [editat], pentru a cumpara un calculator,acum vreo 4 ani,a plecat din tzara,lasand datoria in urma ei.Ai mei au vandut casa ,pe a carei adresa era ea domiciliata.

Intre timp,datorita dobanzii incredible pusa de cei de la [editat], datoria s-a facut de 30mil in ziua de azi...

De aici incepe problema mea.
Am fost sunat de un cabinet de avocatura care au executat-o in instanta,si urmeaza sa o judece in lipsa , m-au intrebat de ea, le-am raspuns ca este plecata de 4 ani din tzara,si am vorbit cu ea acum 3 ani de zile.In momentul de fata,nu stiu unde locuieste,si nici macar nu sunt sigur ca mai e in tzara in care a plecat prima oara...Mi-au lasat un nr de telefon pe care sa-l dau ei,sa ii sune....mi-ar face placere sa fac asta,dar nu stiu cum.

Ce efecte poate avea acest lucru asupra mea?Dar asupra ei?
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vasile Mihaela , Consilier juridic 11:15, 31 Mai 2011
nu vad unde e propblema dvs. nu-i luati in seama, ca nu mai scapati de ei, se tin ca scaiul. nici surorii dvs nu au ce sa-i faca si cu atat mai putin, dvs
Nu va afecteaza in nici un fel se va judeca si se va dispune executare silita asupra bunurilor pe care le detine sora dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare datorii anicka anicka Buna ziua, Am urmatoarea problema: Sora mea si cu mine am mostenit un apartament dupa moartea abilor parinti.Deocamdata nu am deschis succesiunea pentru ca eu ... (vezi toată discuția)
Titlu executor g2na g2na buna ziua, am o mare problema cu o banca, in sensul ca in urma cu aprox 7 ani , fratele meu a achizitionat prin imprumut bancar un produs. si-a achitat ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari sau de cap ? cristian.turturean cristian.turturean Locuiesc in apartamentul surorii mele ce este plecata de multi ani din tara. Contractul cu asociatia de locatari nu a suferit nuci o modificare, adica tot sora ... (vezi toată discuția)