Buna ziua,as avea si eu o problema,si nu stiu exact cum reactionez.
Acum vreo 6 ani,sora mea a facut un credit la [editat], pentru a cumpara un calculator,acum vreo 4 ani,a plecat din tzara,lasand datoria in urma ei.Ai mei au vandut casa ,pe a carei adresa era ea domiciliata.
Intre timp,datorita dobanzii incredible pusa de cei de la [editat], datoria s-a facut de 30mil in ziua de azi...
De aici incepe problema mea.
Am fost sunat de un cabinet de avocatura care au executat-o in instanta,si urmeaza sa o judece in lipsa , m-au intrebat de ea, le-am raspuns ca este plecata de 4 ani din tzara,si am vorbit cu ea acum 3 ani de zile.In momentul de fata,nu stiu unde locuieste,si nici macar nu sunt sigur ca mai e in tzara in care a plecat prima oara...Mi-au lasat un nr de telefon pe care sa-l dau ei,sa ii sune....mi-ar face placere sa fac asta,dar nu stiu cum.
Ce efecte poate avea acest lucru asupra mea?Dar asupra ei?
nu vad unde e propblema dvs. nu-i luati in seama, ca nu mai scapati de ei, se tin ca scaiul. nici surorii dvs nu au ce sa-i faca si cu atat mai putin, dvs
Preluare datorii
anicka
Buna ziua,
Am urmatoarea problema: Sora mea si cu mine am mostenit un apartament dupa moartea abilor parinti.Deocamdata nu am deschis succesiunea pentru ca eu ... (vezi toată discuția)
Titlu executor
g2na
buna ziua,
am o mare problema cu o banca, in sensul ca in urma cu aprox 7 ani , fratele meu a achizitionat prin imprumut bancar un produs. si-a achitat ... (vezi toată discuția)