Actiune in pretentii. Reclamantul are sediul in Dâmbovita. Debitorul in Arges, dosarul se judeca la Trib. Comercial Arges. Unde plateste reclamantul taxa de timbru? In numerar la taxe si impozite DB sau taxe si impozite AG?
Se poate plati si cu Ordin de Plata? Si in contul carei Trezorerii? Dâmbovita sau Arges? Caz in care anexarea OP-ului la dosar este suficienta pentru a face dovada?
Reclamantul va achita taxa de timbru la trezoreria de la sediul sau (Dambovita). Daca achitati cu OP - trebuie sa depuneti la dosar originalul acestui document.
Inca o intrebare: am vorbit la Dâmbovita la Trezorerie si mi-au dat un cont in care sa platesc taxa de timbru. La beneficiar mi-au spus sa trec "Consiliul Local Targoviste". Sunt in semi-dubiu, in ceea ce priveste beneficiarul sumei. Este ok? V-ati mai intalnit cu situatia asta ?
Multumesc, si acum ultima intrebare: este suficienta depunerea OP-ului vizat de banca in original la dosar pentru dovada achitarii, sau trebuie ca instanta sa verifice incasarea efectiva in trezorerie ?