Bună ziua!
Pe larg...... am depus actele necesare pentru obţinerea CUI-ului la Reg. Com.... l-am obţinut, este activ pe site-ul Min. Fin. Pub., însă momentan nu am nici o persoană angajată, iar pentru desfăşurarea activităţii la sediul înscris în certificat mai am nevoie de câteva retuşuri finale.
Drept urmare la data prezentă societatea nou înfiinţată.nu desfăşoară nici o activitate. Unde trebuie să anunţ acest lucru? (pentru a evita controale sau depuneri de situaţii financiar - contabile).
Dacă nu desfăşoară nici o activitate trebuie să obţin avize de la ape , mediu, dsv şi altele? Indicaţi-mi vă rog ce paşi trebuiesc urmaţi pentru a fi ok! Dar mai ales, mi-ar fi de real folos indicarea actelor normative care reglementează situaţii de acest gen!
Mulţumesc!
Daca ati declarat deschisa activitatea , odata cu infiintarea firmei- firma este inregistrata cu activitate.
Daca ati infiintat firma fara activitate ,atunci cand incepeti activitatea va duceti la ORC si declarati acest lucru.
Va trebuie oricum un contabil care sa inceapa sa va inregistreze cheltuielile si sa va faca declaratiile.
Mihaela multumesc de raspuns........am inteles, însă dacă s-a declarat din eroare deschisă activitatea în fapt nefiind aşa, cum pot remedia acest lucru, există şi această posibilitate sau doar viceversa?
Iar referitor la celelalte aspecte... avize de funcţionare, legislaţia în domeniu...... mă puteţi ajuta?
Mulţumesc ! (cu riscul de a mă repeta:">)
Nedumerire.....
hubble
in 2007 am infiintat o societate cu asociat unic. la registrul comertului am declarat ca nu doresc punct de lucru la sediul social, pentru ca nu aveam de gand ... (vezi toată discuția)
Avize functionare
manusa
Buna ziua,
urmeaza sa schimb activitatea principala a firmei : din consultanta in afaceri in CONSTRUCTII METALICE.
Va intreb:
1. de unde aflu de ce fel de ... (vezi toată discuția)