avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se pot scoate documente dintr-un dosar in care s-a dat ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se pot scoate documente dintr-un dosar in care s-a dat o hotarare definitiva?

Mai exact, am promovat o actiune pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare care a fost respinsa si in care s-a dat hotarare definitiva si irevocabila .
Vreau sa scot din dosarul respectiv adresa originala care am primit-o de la finante privind valoarea taxei precum si chitanta originala prin care am platit taxa respectiva, documente care imi trebuiesc pentru a promova o noua actiune.
Se poate face acest lucru
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 12:24, 31 Mai 2011
Nu puteti scoate documentele originale din dosar. La acest moment dosarul este sigilat. Ce puteti face este sa solicitati copii dupa actele din dosar.
Daca actul respectiv a fost depus in original formulati o cerere de restituire cu conditia sa lasati o copue legalizata de instanta.
Sau formulati o cerere sa va elibereze o copie dupa actul respectiv legalizata conform cu originalul.
Am inteles ca doriti sa introduceti o noua actiune,,,dar daca va avea acelasi obiect de judecata, aceeasi cauza si intre aceleasi parti, ca prima actiune este riscul respingerii actiune pe exceptiea "autoritatii lucrului judecat"..Ok?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa ? cata1569 cata1569 Buna seara. In 9.05.2007 am platit taxa prima inmatriculare 1414 ron si in 11.05.2007 inca o diferenta de 1401 ron (deci total 2815) pentru un Opel Astra ... (vezi toată discuția)
Taxa auto jacquelline jacquelline In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul ... (vezi toată discuția)
Recuperare (diferenta) taxa auto nutzzu nutzzu Buna seara.Am platit in mai 2011 taxa inmatriculare pt un opel astra(cilindree 1598,emisii CO2-171,noxe E4) 1.605 lei.Am calculat recent pe site-ul AFM,cf ... (vezi toată discuția)