Mai exact, am promovat o actiune pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare care a fost respinsa si in care s-a dat hotarare definitiva si irevocabila .
Vreau sa scot din dosarul respectiv adresa originala care am primit-o de la finante privind valoarea taxei precum si chitanta originala prin care am platit taxa respectiva, documente care imi trebuiesc pentru a promova o noua actiune.
Se poate face acest lucru
Multumesc.
Daca actul respectiv a fost depus in original formulati o cerere de restituire cu conditia sa lasati o copue legalizata de instanta.
Sau formulati o cerere sa va elibereze o copie dupa actul respectiv legalizata conform cu originalul.
Am inteles ca doriti sa introduceti o noua actiune,,,dar daca va avea acelasi obiect de judecata, aceeasi cauza si intre aceleasi parti, ca prima actiune este riscul respingerii actiune pe exceptiea "autoritatii lucrului judecat"..Ok?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Recuperare taxa ?
cata1569
Buna seara.
In 9.05.2007 am platit taxa prima inmatriculare 1414 ron si in 11.05.2007 inca o diferenta de 1401 ron (deci total 2815) pentru un Opel Astra ... (vezi toată discuția)
Taxa auto
jacquelline
In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul ... (vezi toată discuția)