avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde ramane cartea de munca in urma demisiei?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde ramane cartea de munca in urma demisiei?

In urma cu 5 luni, mi-am dat demisia de la firma la care lucram. Am respectat preavizul de 15 zile si am plecat in conditii pasnice. La firma mi s-a spus ca nu mai am alte proceduri post-demisie de indeplinit, iar cartea mea de munca ramane la ITM.
Cartea mea de munca ramane la ITM sau trebuie sa o am asupra mea?
Ar mai fi fost ceva proceduri de indeplinit?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 31 Mai 2011
O sa va fie eliberata de catre ITM daca va prezentati si faceti o cerere.
Este in regula daca las cartea de munca la ITM pana cand voi avea nevoie de ea sau trebuie sa o pastrez la mine?
ITM-ul se va reorganiza , astfel incat este mai bine s-o ridicati si s-o pastrati dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie constantin pricope constantin pricope Buna seara. In luna mai 2010 am demisionat de la firma la care lucram. Patronul a primit cererea de demisie, nu a inregistrat-o si nu a aprobat-o. In ... (vezi toată discuția)
Demisie ionutvd ionutvd In urma cu aproximativ 2 luni mi-am dat demisia de la firma la care lucram. Am redactat demisia, am semnat-o, i-am inmanat-o managerului si el mi-a zis ca in ... (vezi toată discuția)
In cat timp elena69 elena69 Eu sant angajata acum la un patron , dar , in luna iunie voi pleca sa lucrez in Italia. Cand sa-mi dau demisia ca sa am cartea de munca incheiata la sfarsitul ... (vezi toată discuția)