avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata impozitului pe venit in cazul beneficierii unei ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata impozitului pe venit in cazul beneficierii unei burse doctorale?

Beneficiez de o bursa doctorala lunara, insa nu sunt incadrata cu un contract individual de munca. Inainte de a beneficia de aceasta bursa am fost angajata la o alta unitate timp de 2 ani si jumatate.
Am inteles ca nu se plateste impozit pe venit pana la varsta de 26 de ani, in cazul in care esti inmatriculat ca student/doctorand.
Varsta mea este de 25 de ani. Va rog sa confirmati/infirmati daca informatia mea este corecta .

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas neincasata pe perioada studiilor doctorale solofcs solofcs Va solicit ajutorul intr-o problema legata de pensia de urmas. Din octombrie 2009 sunt student doctorand cu bursa finantat dintr-un program POSDRU. De la ... (vezi toată discuția)
Bursa doctorala- compatibila cu indemnizatia cic? ela.zapca ela.zapca Buna ziua, Sunt angajata cu norma intreaga in cadrul unei companii, timp in care sunt si student-doctorand si beneficiez de bursa. M-ar interesa sa stiu ... (vezi toată discuția)
Intrerupere doctorat pe perioada concediului de maternitate Iuliaeu Iuliaeu Buna ziua! Puteti sa imi spuneti daca studiile de doctorat pot fi intrerupte pe perioada concediului de maternitate? Sunt studenta cu bursa si am epuizat deja ... (vezi toată discuția)