avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa doctorala- compatibila cu indemnizatia CIC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa doctorala- compatibila cu indemnizatia CIC?

Buna ziua,
Sunt angajata cu norma intreaga in cadrul unei companii, timp in care sunt si student-doctorand si beneficiez de bursa.
M-ar interesa sa stiu daca aceste doua venituri sunt compatibile, avand in vedere ca bursa doctorala, din cunostintele mele, nu este venit impozabil, ca atare nu se calculeaza la indemnizatie. In acest caz, pot continua sa beneficiez de aceasta pe perioada concediului de maternitate? Daca nu, se calculeaza la indemnizatie?

Alte discuții în legătură

Indemnizație cic și bursa doctorat Mateiutza Mateiutza Buna As dori sa știu dacă mai pot beneficia de bursa de doctorat pe perioada cât voi beneficia de indemnizație CIC Bursa va intra in calculul ... (vezi toată discuția)
Concediu post natal si indemnizatie crestere copil norachiorean norachiorean Buna ziua Eu sunt sau mai bine zis am fost student doctorand (oct. 2011 - oct. 2014) pentru ca acum sunt in perioada de gratie pentru sustinerea tezei de ... (vezi toată discuția)
Intrerupere doctorat pe perioada concediului de maternitate Iuliaeu Iuliaeu Buna ziua! Puteti sa imi spuneti daca studiile de doctorat pot fi intrerupte pe perioada concediului de maternitate? Sunt studenta cu bursa si am epuizat deja ... (vezi toată discuția)