avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu de maternitate, cim timp partial
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu de maternitate, cim timp partial

O angajata cu contract de munca cu timp partial sa zicem 2 ore/zi cu un salariu brut lunar de 450 lei poate beneficia de concediu de maternitate sau e nevoie ca cotizatia in ultimele 12 luni sa fie pentru cel putin salariul minim pe economie?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gina_a , utilizator 09:17, 1 Iunie 2011
Poate beneficia si de concediu de maternitate (sarcina si lauzie = pre si postnatal = 126 de zile) si de CCC pana la 2 ani, indiferent de venit sau de numarul de ore lucrate zilnic.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie maternitate razvancovaciu razvancovaciu Buna ziua as dori sa stiu daca beneficiiaza de maternitate angajatii care au contract de 2 ore (sfert de norma), care au contribuit cu 12 luni inainte de ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si post-natal alexa1305 alexa1305 Buna ziua.As vrea sa stiu cum se calculeaza indemnizatia pentru cele 126 de zile de concediu pre si post-natal, de asemenea si indemnizatia de maternitate de 2 ... (vezi toată discuția)
In cat timp poate fii depusa cererea pt indemnizatie ,dupa nastere? lando lando Buna ziua,eu am un contract pt 2 ore si salariul aferent al acestei sume,la un srl,am inteles k nu pot beneficia de indemnizatie decat daca am salariu minim cu ... (vezi toată discuția)