avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Intarziere rata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Intarziere rata credit

Buna ziua,
Am o problema acum 3 - 4 ani am facut un credit pentru patronul la care lucram in momentul respectiv - firma a fost data in faliment iar acum respectivul refuza sa imi plateasca rate la banca- partea urata este cei de la banca - pe buna dreptate - nu i intereseata de aceasta situatie si acum sunt in bun de plata, intrebarea mea este daca banca in afara de proprire pe salar poate sa imi execute si bunuri aflate pe numele (precizez detin pe numele meu doar un autoturism fara alte bunuri)? si o a doua intrebare ar fi - fostul patron mi a propus sa imi dea sa vand produsele pe care mai le are pe stoc pana la acoperirea sumei datorate - ce fel de act pot sa fac pentru primirea bunurilor respective in scop de vanzare faca ca el sa ma acuze de furt - eu m am gandit sa ii iau produse pana la acoperirea sumei si sa incerc sa le vand eu si banii sa iau eu direct de la cumparator pentru a imi recupera datoria dar vreau sa fiu acoperit din punct de vedere legal.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Alex47 , utilizator 12:55, 1 Iunie 2011
Banca va poate pune sechestru pe autoturism.
Pentru primirea bunurilor pe care urmeaza sa le vindeti pentru a va recupera o parte din bani, incheiati un contract sau un proces verbal de custodie.
Va multumesc pentru raspuns - o nelamurire contractul / procesul verbal de custodie trebuie legalizat sau nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate executa silit un imobil ipotecat? aiuritul aiuritul Buna ziua, In prezent am la activ un credit personal de 10.000 euro pe 4 ani pe care l-am garantat cu un imobil. S-a parea ca sunt in pericolul de a fi ... (vezi toată discuția)
Executare silita romyher2013 romyher2013 Buna seara! Cu ceva timp in urma aproximativ 1 an si 6 luni am imprumutat 5000 euro la o cunostinta ca avea probleme cu banii in firma. Am intocmit un contract ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru doua credite neplatite alexa1305 alexa1305 Am contractate 2 credite de nevoi personale fara garantii la 2 banci diferite.De-a lungul timpului, au intervenit probleme si nu am mai avut posibilitatea ... (vezi toată discuția)