avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatia de proprietari

buna ziua.
in anul 2010, luna septembrie, am depus la asociatia de proprietari o petitie in care am solicitat sa fiu scos din spatiu locativ si sa fiu scutit de plata cheltuielilor comune intrucat impreuna cu familia nu mai locuiesc in acel apartament.
cu toate acestea, in fiecare luna, in dreptul apartamentului in care am locuit (la aceasta ora apartamentul este scos la vanzare) sunt trecute cheltuieli cum ar fi : consum de apa rece, caldura spatii comune, indemnizatie sef scara, lumina de pe casa scarii, cheltuieli administrative - ale salariatilor asociatiei de proprietari.
ce trebuie sa fac ca sa nu mi se treaca aceste cheltuieli pe care nu le fac ci -mi sunt trecute fara a avea acordul meu.
multumesc frumos anticipat.
@adriantot
Va multumesc foarte mult pentru precizarile dvs
Pe langa multitudinea de situatii mentionate de dvs,imi permit sa adaug si eu o posibilitate : scoaterea la vanzare a apartamentului pentru recuperarea restante prin prin licitatie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De care cheltuieli este scutita o persoana scoasa de la intretinere? camelia constantin camelia constantin Ma numesc Camelia Incepind cu luna MAI 2010 am scos 2 pers. de la intretinere noi fiind 3 au plecat la tara pentru toata vara.Administratora mi-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Costuri intretinere apartament nelocuit kitty35 kitty35 Buna ziua.As avea o intrebare pentru dumneavoastra..Avand in vedere ca nu locuiesc in apartament de 2 ani de zile ,este totul platit la zi ,de ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Apartament nelocuit din 2010 cristian.turturean cristian.turturean Buna ziua si Hristos A Inviat. Nu mai locuiesc in apartament din 2010 intrucat l-am scos la vanzare. Am anuntat in scris asociatia de proprietari, insa la ... (vezi toată discuția)