In martie 2007 o firma de asigurari a depus o plangere impotriva mea ca nu am depus niste polite gata complectate in calitatea mea de agent. Pina acum nu am stiut de aceasta plingere iar acum politia imi cere sa fac dovada ca am depus respectivele polite. Daca a existat plingere impotriva mea nu era normal sa nu dureze 3 ami pina sa aflu caci daca nu a existat nici o problema nici borderourile de predare primire nu leam pastrat?. Nu mai inteleg........ pt ca ei ingroapa dosare si le gasesc dupa niste ani trebuie sa am eu de tras?
Cel care face plangere trebuie sa dovedeasca si organele de ancheta daca s-a savarsit vreo infractiune. Inculpatul nu este obligat sa-si probeze nevinovatia.
Cel care face plangere trebuie sa dovedeasca si organele de ancheta daca s-a savarsit vreo infractiune. Inculpatul nu este obligat sa-si probeze nevinovatia.
Reclamantul a depus plangere ca nu asi fi predat politele. Eu afirm ca au fost predate iar ei imi cer sa probez asta
ei trebuie sa dovedeasca ca nu au fost predate..., doar daca ei au probe(dovezi) ca tu nu ai predat respectivele poliţe, tu trebuie sa aduci probe prin care sa dovedesti ca au fost predate. Simpla lor declaratie nu e suficienta pentru stabilirea vinovatiei tale...
ai fost la politie? ai vazut ce este la dosar?