avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere fals

In martie 2007 o firma de asigurari a depus o plangere impotriva mea ca nu am depus niste polite gata complectate in calitatea mea de agent. Pina acum nu am stiut de aceasta plingere iar acum politia imi cere sa fac dovada ca am depus respectivele polite. Daca a existat plingere impotriva mea nu era normal sa nu dureze 3 ami pina sa aflu caci daca nu a existat nici o problema nici borderourile de predare primire nu leam pastrat?. Nu mai inteleg........ pt ca ei ingroapa dosare si le gasesc dupa niste ani trebuie sa am eu de tras?
Cel care face plangere trebuie sa dovedeasca si organele de ancheta daca s-a savarsit vreo infractiune. Inculpatul nu este obligat sa-si probeze nevinovatia.
cazacuioana a scris:

Cel care face plangere trebuie sa dovedeasca si organele de ancheta daca s-a savarsit vreo infractiune. Inculpatul nu este obligat sa-si probeze nevinovatia.

Reclamantul a depus plangere ca nu asi fi predat politele. Eu afirm ca au fost predate iar ei imi cer sa probez asta
ei trebuie sa dovedeasca ca nu au fost predate..., doar daca ei au probe(dovezi) ca tu nu ai predat respectivele poliţe, tu trebuie sa aduci probe prin care sa dovedesti ca au fost predate. Simpla lor declaratie nu e suficienta pentru stabilirea vinovatiei tale...
ai fost la politie? ai vazut ce este la dosar?
o plingere si o hartie prin care eu am ridicat politele
hartia aceea este semnata de tine ca ai ridicat politele?
Daca ai predat ulterior politele, cui le-ai predat? nu ai semnat undeva?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2011
sorana_sabau, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum imi recuperez banii ? contragica contragica Buna ziua, detin o firma de materiale de constructii in urma cu 3 zile un agent angajat de al meu a disparut cu toti banii pe care ii incasase in ziua aceea, ... (vezi toată discuția)
Mau sunat cei de la asigurari si miau zis gilcrist1977 gilcrist1977 am dosar de dauna vatamare corporala mau sunat cei de la asigurari si miu zis ca nu sa prezentat nici pana acum vinovatul sa semneze niste acte si daca nu se ... (vezi toată discuția)
Contract de munca suspendat.va rog putin ajutor. avram.razvanalex avram.razvanalex Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta ca ma puteti ajuta putin in legatura cu situatia in care ma aflu. M-am angajat in data de 07.03.2008 la o ... (vezi toată discuția)