As vrea sa adresez si eu o intrebare...care probabil a mai fost adresata de multe ori pe aici:D!un prieten de-al meu a avut abonament la o companie de telefonie mobila...(mentionez ca avea un loc de munca pe vremea aceea),iar acum un an si-a dat demisia pentru ca nu isi primea salariul!in momentul acela a mers la respectiva companie si a vorbit cu unul dintre angajatii de acolo,spunandu-i acelui angajat ca vrea sa renunte la abonament pentru ca nu o sa mai poata sa il plateasca(trecuse doar un an de la semnarea contractului,contract pe 2 ani)!acest angajat i-a spus ca nu poate sa "rupa" contractul si,ca sa poata sa plateasca pana ce trece inca un an,sa aleaga un abonament mai ieftin!prietenul meu a fost de acord,i s-a zis sa sune a II-a zi la ei,ca sa i se confirme "schimbarea" abonamntului!a sunat a II_a zi,i s-a spus ca inca nu se poate modifica,doar"de maine"...si asa l-au tot amanat vreo 2 luni pana cand i-a fost"taiat" abonamentul,pe motiv de neplata!timp in care el suna aproape zilnic la compania respectiva si tot era amanat!acum 2 zile i-a venit acasa o factura cum ca trebuie sa plateasca 1500 de ron,urgent,altfel va fi chemat in instanta!intrebarea mea este...ce poate sa "pateasca" in caz de neplata?pentru ca nu dispune de banii respectivi!multumesc:)
ok..si daca respectivul nu are nici un bun?ce i se ia,ca sa zic asa!?sau este tarat prin tribunale pana face rost de banii respectivi?ma gandesc ca nu se ajunge la puscarie...