avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu Upc si cycle europa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu Upc si cycle europa

Buna ziua, am si eu o problema cu cei de la Upc, anul trecut m-am abonat la ei, abonamentul era de 79 cu reducere de 50% primul an, atunci stăteam in chirie si după ce m-am abonat am plecat din acel apartament fiind nevoit sa plec in alta țara. Înainte de asta am fost la Upc sa reziliez contractul dar acolo mi sa cerut suma de 600 RON taxa de reziliere, eu nu am semnat nici un contract cu ei, doar o chitanța pe luna respectiva si urma ulterior sa merg la sediul lor sa semnez un contract. De curant ma tot suna de la o firma de recuperare creanțe cycle Europa spunându-mi ca am de plata 1500 RON, ma pot da in judecată sau executare silită ? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Neachitarea facturii de telefonie mobila florinbojuc florinbojuc Buna ,am avut incheiat un contract de telefonie mobila orange ,pe un an de zile .Dupa ce a expirat nimeni nu m-a anuntat daca doresc sa prelungesc contractul ... (vezi toată discuția)
Reziliezi contractul cu furnizor servicii cablu si dupa 5 luni ajungi la recuperatori... ContSters140943 ContSters140943 Buna ziua, Pe scurt acum 3 ani am incheiat un contract cu UPC pt furnizarea serviciilor de internet. Pe la mijlocul lunii noiembrie m-am dus la casierie sa ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rhona1984 rhona1984 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? anul trecut am locuit in cluj-napoca intr-un apartament inchiriat. ne-am inteles cu proprietarii sa-l inchiriem pt mai mult ... (vezi toată discuția)